Everything for your smile!

Dental Care

1. Cabinet Constanta Str. Industriei nr. 7, bloc nou, ap. 10
(zona Kaufland) 2. Cabinet Agigea Dispensar Agigea, Str Avram Iancu in cadrul Centrului de Permanenta

Dental Care, infiintat in anul 2003, este locul in care dumneavoastra va puteti gasi zambetul perfect.

Dotari

autoclav sekusept_aktiv

STERILIZARE

La cald

Aceasta etapa se desfasoara dupa sterilizarea "la rece" si implica folosirea unui autoclav sau a unui pupinel intr-un proces de sterilizare la temperaturi ridicate. Pupinelul foloseste metoda de sterilizare prin caldura uscata, la 180ºC. Autoclavul genereaza caldura umeda, sub presiune, atingand temperaturi de pana la 134ºC. Cabinetul nostru foloseste ambele dispozitive intr-o combinatie care asigura pacientilor nostri un proces de sterilizare perfect, pentru o siguranta maxima.

La rece

Sterilizarea "la rece" reprezinta primul pas din procesul de sterilizare. Acesta se realizeaza prin imersia instrumentelor in substanta dezinfectanta. Produsul Sekusept Aktiv, folosit de noi, pe langa spectrul larg de actiune bactericid si virulicid, are avantajul de a inlatura orice depuneri organice sau anorganice de pe instrumente.

camera intraorala

CAMERA INTRA-ORALA

 

Deoarece majoritatea pacientilor au dificultati in a-si vizualiza dintii afectati, unit-ul nostru dentar este prevazut cu o camera intr-orala. Astfel pacientii isi pot examina propria cavitate orala, pentru a intelege mai bine diagnosticul si planul de tratament.

materiale

MATERIALE

 

Pentru ca actul medical sa fie incununat de succes, noi folosim materiale de ultima generatie, produse de brand-uri de renume international, in scopul final de a satisface chiar si cele mai exigente cerinte ale pacientilor.

laborator1

TEHNICA DENTARA

 

Laboratorul de tehnica dentara este utilat conform celor mai moderne standarde. Prin colaborarea continua dintre medicul stomatolog, pacientul si tehnicianul dentar, ne asiguram ca lucrarile protetice pe care le realizam sunt de cea mai inalta calitate.

chirurgie orala

CHIRURGIE ORO-MAXILO-FACIALA

 

Pentru acele cazuri care impun interventia unui specialist de chirurgie oro-maxilo-faciala, cabinetul nostru se afla in colaborare cu un medic specialist, pentru ca actul terapeutic sa se desfasoare cu un deranj minim din partea pacientului.

Politica de confidentialitate | Politica de cookies
Copyright 2021 Dental Care. Toate drepturile rezervate